Politerno > Україна і світ > Кабмін дозволив Вітренку призначати і звільняти з “Нафтогазу” без погодження з наглядовою радою

Кабмін дозволив Вітренку призначати і звільняти з “Нафтогазу” без погодження з наглядовою радою

  • 1 Жовтня, 2021
  • 398 Переглядів
  • 0

Кабінет міністрів дозволив голові правління “Нафтогазу” Юрію Вітренку здійснювати призначення і звільнення працівників НАКу без погодження з наглядовою радою.

Про це йдеться у розпорядженні уряду № 1187-р від 29 вересня, опублікованому на Урядовому порталі.

“Призначення на посади і звільнення з посад працівників НАК “Нафтогаз України” здійснюється головою правління НАК “Нафтогаз України” без погодження з наглядовою радою НАК “Нафтогаз України”, – йдеться у документі.

Крім цього, уряд припинив дію рішення наглядової ради “Нафтогазу” від 13-14 травня 2021 року щодо скасування делегованих правлінню НАК повноважень, а також рішення від 24 травня 2021 року щодо необхідності погодження кадрових питань із наглядовою радою.

Як відомо, 27 вересня уряд призначив виконуючих обов’язки членів правління НАК “Нафтогаз”, Кабмін до призначення наглядової ради виконуватиме її повноваження.

На наступний день після призначення чотирьох виконуючих обов’язки членів правління НАК “Нафтогаз” Кабмін схвалив їх на ці посади без приставки “в.о.” до прийняття новим складом наглядової ради рішень щодо правління.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE