Politerno > Україна і світ > УЄФА зобразила на мапі Крим українським – окупанти обурені

УЄФА зобразила на мапі Крим українським – окупанти обурені

  • 6 Жовтня, 2021
  • 668 Переглядів
  • 0

Спілка європейських футбольних асоціацій показала на презентації логотип, на якому зображений Крим українським. Окупаційний “глава” півострова Сергій Аксьонов назвав це “інструментом брехливої політики”.

УЄФА презентувала новий ролик з логотипом до чемпіонату Європи 2024 року, який проходитиме у Німеччині.


Окупаційний “очільник” півострова Сергій Аксьонов у Facebook заявив: “На жаль, спорт у черговий раз став інструментом політики, причому політики брехливої. УЄФА, замість того, щоб займатися своїми прямими обов’язками і завданнями, пов’язаними з розвитком футболу, йде на поводу в істерик України та антикримських сил, підриваючи тим самим свій власний авторитет”.

Чемпіонат Європи пройде з 14 червня до 14 липня 2024 року. У турнірі візьмуть участь 24 збірні, які пройдуть відбірковий турнір.

Нагадаємо, 6 червня Українська національна збірна представила нову форму, в якій виступала на Євро-2020 з контуром країни з Кримом та написами “Слава Україні!” на спині й “Героям слава!” на комірі. Союз європейських футбольних асоціацій вимагав від збірної України по футболу прибрати з форми для чемпіонату Європи напис “Героям слава”.

Співробітники американського посольства на чолі з тимчасово повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін одягли нову форму збірної України на Євро-2020 та відзначили її чудовий вигляд. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE