Politerno > Україна і світ > Петиція, у якій від Зеленського вимагають заборонити концерти російських артистів, зібрала голоси

Петиція, у якій від Зеленського вимагають заборонити концерти російських артистів, зібрала голоси

  • 11 Жовтня, 2021
  • 471 Переглядів
  • 0

Електронна петиція щодо заборони концертної діяльності артистів з Росії до повернення окупованого Криму та відновлення Україною контролю над Донбасом набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів.

Петицію розміщено на сайті президента.

“Музика і інші види мистецтва від агресора не можуть бути поза політикою під час війни. Оскільки вони є продовженням війни іншими методами – методами зацікавлення українців культурою агресора, від зброї якого загинули тисячі українців та зазнали поневірянь мільйони вимушених переселенців”, – зазначив автор звернення телеведучий та продюсера Ігорь Кондратюк.

На переконання Кондратюка, артисти з країни-агресора, які промовчали і тим самим підтримали окупацію Криму та розв’язання Росією війни на Донбасі, своїм мовчанням “теж несуть відповідальність за агресивні дії Росії”.

Телеведучий пропонує пускати до України лише тих російських представників культури, які  публічно виступили проти російської агресії.

Петиція була зареєстрована 21 вересня і вже набрала 25 172 голоси.

Тепер петицію має розглянути президент Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 25 червня у Києві біля концерт-холу, де мав дати концерт російський репер “Баста” Василь Вакуленко, зібралися активісти, протестуючи проти виступу.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE