Politerno > Україна і світ > У МВС заявили, що в крові Полякова знайшли метадон

У МВС заявили, що в крові Полякова знайшли метадон

  • 11 Жовтня, 2021
  • 714 Переглядів
  • 0

Речник МВС Артем Шевченко заявив, що в організмі померлого 8 жовтня нардепа Антона Полякова крім алкоголю виявили метадон.

Про це Шевченко заявив в ефірі телеканалу “Україна 24“.

“З нових даних єдине, що можна сказати, – що судово-медичні експерти повідомили слідству, що в організмі загиблого, крім невеликої дози алкоголю, є така речовина, як метадон.

Але який саме метадон, коли він потрапив в організм щодо часу смерті і як це могло безпосередньо вплинути на смерть потерпілого, – ще буде встановлюватися після глибоких досліджень”, – зазначив Шевченко.

Шевченко нагадав, що розглядається дві версії смерті нардепа.

“Версії дві – або був злочинний характер смерті, або ні. Або він сам вжив препарат, який, можливо, став причиною смерті, або його отруїли. Іншого не може бути”, – сказав речник МВС.

Як відомо, 9 жовтня народна депутатка з фракції “Слуга народу” Галина Янченко заявила, що має дані про результати токсикологічного дослідження крові Антона Полякова – його смерть настала через одночасну дію на організм алкоголю та метадону.

Нагадаємо, у Дніпровському районі Києва у таксі знайшли мертвим озафракційного народного депутата Антона Полякова.

Народний депутат з групи “Партія “За майбутнє” Ігор Палиця заявив, що “слуга народу” Галина Третякова грубо висловилася в депутатському чаті про смерть колеги Антона Полякова.

Поляков у момент смерті був напідпитку і як раз посварився із нардепкою Анною Скороход, з якою мешкав в одній квартирі.

Померлий нардеп Антон Поляков жив разом із колегою із групи “За майбутнє” Анною Скороход, яку також виключили з фракції “Слуга народу” у 2019 році. Скороход знепритомніла у приміщенні комітетів ВР 8 жовтня і її забрала швидка допомога.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE