Politerno > Україна і світ > “Правда життя. Просто продавали список – пропонували до $300 тис.”, – Арахамія про помилки у санкційному списку РНБО. ВIДЕО

“Правда життя. Просто продавали список – пропонували до $300 тис.”, – Арахамія про помилки у санкційному списку РНБО. ВIДЕО

  • 26 Жовтня, 2021
  • 566 Переглядів
  • 0

Голова фракції “Слуга народу” у ВР Давид Арахамія заявив, що 108 технічних помилок у списку санкцій РНБО було допущено, бо за таку “помилку” пропонували від $100 000 до $300 000.

Про це Арахамія сказав в ефірі програми “Хард із Влащенко”, передає ЛігаБізнесІнформ.

За словами Арахамії, “різного роду люди” повідомляють, що корумповані працівники правоохоронних органів нібито приходили до них і пропонували від $100 000 до $300 000 за мзду допустити помилки під час складання санкційного списку “злодіїв у законі”, щоб підсанкційні особи мали можливість пересуватися за кордон.

“Просто продавали цей список і все – на жаль, так. Правда життя”, – сказав голова фракції СН.

Він також підкреслив, що список готувався великою групою людей, тому не вірить, що під час складання переліку були допущені випадкові помилки.

Нагадаємо, що 15 жовтня пресслужба РНБО повідомила, що в попередніх рішеннях РНБО допущено помилок щодо 108 осіб, визначених як “вори в законі”.

Як заявив екс-заступник генпрокурора Віктор Трепак, відповідальність за “помилки” відносно 108 осіб із санкційного списку має взяти на себе президент Володимир Зеленський, який своїми указами вводить в дію рішення РНБО, і секретар Олексій Данілов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE