Politerno > Україна і світ > У Навального показали фото розкішного палацу Путіна під Геленджиком. ВІДЕО

У Навального показали фото розкішного палацу Путіна під Геленджиком. ВІДЕО

  • 20 Січня, 2022
  • 900 Переглядів
  • 0

Соратники російського опозиціонера Олексія Навального у річницю публікації відео про “палац Путіна” під Геленджиком опублікували розслідування з нібито реальними фото.

Про це йдеться у новому відео команди Навального.

Дослідники стверджують, що півтисячі фото їм “прислали з будівництва”, проте вони не пояснили, чим перевіряли їхню справжність.

 

Фото дуже схожі на 3д-візуалізацію, яка була в першому фільмі. Дослідники порівняли кілька кадрів (ліворуч візуалізація, праворуч реальні фото, – ред.).

 
 

У розслідуванні є і розкішні спальні, і “приватний стрип-клуб”, і переговорна, і потайна кімната відпочинку, і вид зі спальні Путіна з видом на море, дивани і крісла, вартістю по мільйону.

Ці фото – старі, до “ремонту”, який почали одразу після оприлюднення першого відео рік тому.

19 січня 2021 року, на наступний день після затримання Олексія Навального в Росії, його Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального опублікував розслідування про палац президента Володимира Путіна біля Геленджика.

Сумнозвісний палац у Геленджику, про який розповів Навальний, будували з 2006-2007 року, а президент РФ Володимир Путін бував у ньому щонайменше 4 рази.

29 січня телеграм-канал Mash, а згодом і телеканал “Росія 1”, показали сюжети про “палац Путіна”, в яких йдеться про те, що особняк є недобудованим апарт-готелем.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE