Politerno > Україна і світ > “Ковідною тисячою” люди старше 60-ти зможуть оплатити комуналку, за бустерну дозу даватимуть ще 500 грн

“Ковідною тисячою” люди старше 60-ти зможуть оплатити комуналку, за бустерну дозу даватимуть ще 500 грн

  • 24 Січня, 2022
  • 1463 Переглядів
  • 0

Громадяни, які зроблять бустерну дозу щеплення від коронавірусу, отримають через портал “Дія” ще 500 гривень в рамках програми “є-підтримка”. Українцям старше 60 років дозволять сплачувати комуналку грошима, отриманими в межах програми “єПідтримка”.

Про це повідомив особисто президент Володимира Зеленського на брифінгу після засідання Ради національної безпеки й оборони.

 

“Стратегія бустеризації вже стала єдиним стандартом для всіх розвинених країн. Бустеризація – це третя доза (вакцини – ред.). І в рамках програми “є-підтримка” буде додано ще 500 гривень плюс для тих громадян України, які отримають третю, бустерну дозу щеплення”, – зазначив Зеленський.

Також Зеленський заявив, що громадянам старше 60 років дозволять сплачувати комуналку грошима, отриманими за вакцинацію проти коронавірусу в межах програми “єПідтримка”.

“Протягом лютого, ми додатково розширимо програму “єПідтримка” для літніх людей – вони матимуть можливість використати ці гроші на оплату комунальних послуг”. 

Президент нагадав, що від 24 січня “ковідну тисячу” громадяни старше 60 років можуть використати для придбання ліків в аптеках.

Зеленський поки не пояснив, коли набуде чинності ця зміна до програми і коли пенсіонери зможуть розраховуватися “ковідною тисячею” за комуналку.

Нагадаємо, обіцяну президентом тисячу гривень за повну вакцинацію від коронавірусу громадяни отримують через мобільний застосунок “Дія” – “єПідтримка”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE