Politerno > Україна і світ > “Іскандери”, “Урагани”, БТРи і “Тигри”: по всій Білорусі помічають російські війська. ВІДЕО – ФОТО

“Іскандери”, “Урагани”, БТРи і “Тигри”: по всій Білорусі помічають російські війська. ВІДЕО – ФОТО

  • 31 Січня, 2022
  • 889 Переглядів
  • 0

У різних рагіонах Білорусі помічають російську військову техніку.

Про це інформує MOTOLKO.help.

 

Повідомляється, що всього до Білорусі має прибути 200 військових ешелонів РФ. Розповідаємо, де було помічено російські війська за останній тиждень.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 01

Речіця
Повідомлення про переміщення російської техніки в Речицькому районі надходять щодня. 21 січня до Речиці прибув черговий російський потяг, який привіз техніку інженерних військ РФ. На відео присутні гусеничні БТР МТ-ЛБ, пересувна радіостанція Р-166-0,5 і супутниковий зв’язок Р-439-МД2, а також різні ЗІЛи, КАМАЗи і навіть екскаватор.

На день пізніше, на місцевому вокзалі були також помічені танки. Таку ж техніку бачили і 24 січня на полі біля траси Р32 Речіца-Лоєв м на трасі М10 у напрямку Мозиря.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 02

Крім того, 25 січня, колона російської військової техніки прямувала у бік Речиці трасою М10 від Гомеля. А в самій Речиці в центрі міста помітили російську військову “буханку” з держномером 7356 EM-25 (Східний військовий округ).

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 03

Осиповичі
20 січня, до Осиповичів привезли російські ракетні комплекси Іскандер. Варто зазначити, що осиповичський полігон був офіційно заявлений як місце проведення навчань.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 04

Крім того, в районі Осиповичів помічено колону російської військової техніки, яка вранці 22 січня рухалася трасою М5. На чорних номерах машин вказано 25 регіон (Східний військовий округ РФ).

Орша
22 січня в районі залізничного вокзалу Орші помітили ешелон, який перевозив російські реактивні системи залпового вогню “Ураган”. Також у районі Орші на трасі М1, 26 січня, рухалася колона російської техніки у бік Мінська.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 05

 

Борисов та Барановичі
25 січня у Борисівському районі у напрямку Мінська рухався ешелон із російською військовою технікою. На поїзді перевозили близько 50 різних військових машин, примітно, що багато з них були накриті тентом. За нашою інформацією, пізніше цей потяг помічений у напрямку на Барановичі.

Мінськ та Мінський район
23 січня колона російської техніки з 50-м регіоном на номерах (Західний військовий округ РФ) рухалася з боку Мінська до Гомеля.

Того ж дня у Мінську було помічено черговий поїзд із російською військовою технікою та ще один у районі станції “Мінськ-Східний” наступного дня.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 06

Також велика колона військової техніки 25 січня прямувала у бік Бреста по МКАД-2 біля д. Обчак.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 07

У Єльську, за 20 км до кордону з Україною, вранці 23 січня помітили ЗІЛи з накритою задньою частиною, цілком можливо, це можуть бути машини реактивної артилерії.

Російський поїзд з військовою технікою Баранович, що рухався у бік, помітили 22 січня і в Городеї.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 08

У Мар’їній Гірці вдалося зняти момент розвантаження російських військ 24 січня. Того ж дня у бік Мар’їної Гірки трасою М4 рухалася колона російської військової техніки, серед якої був російський бронетранспортер БТР-82а.

Іскандери, Урагани, БТРи та Тигри: війська РФ помічають по всій Білорусі 09

Також велику колону російської військової техніки повітрянодесантних військ 26 січня помітили і на трасі М10. Машини рухалися від Микашевича у бік Лунинца.

На відео можна помітити, бронеавтомобіль “Тигр” із кулеметним модулем “Арбалет”, такі використовували десантники у Казахстані. Крім того, є комплекс радіорозвідки та радіопридушення для підрозділів ВДВ РБ-531Б “Інфауна”.

Крім того, за інформацією телеграм-каналу “Білорусь за МКАДом”, колони російської та білоруської військової техніки були помічені в Ліді, Гродно та Бобруйску.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE