Politerno > Україна і світ > “Це мій кент. Ніяких претензій не буде!”: оприлюднено відео з Трухіним після ДТП. ВІДЕО

“Це мій кент. Ніяких претензій не буде!”: оприлюднено відео з Трухіним після ДТП. ВІДЕО

  • 2 Лютого, 2022
  • 846 Переглядів
  • 0

“Українська правда” опублікувала розслідування з ДТП за участі нардепа “Слуги народу” Олександра Трухіна.

На відео Трухін звертається до поліцейського зі словами “давай я тихенько в ліс піду”, а потім обіцяє “поговорити” з очільником МВС Денисом Монастирським.

На відео Трухін каже, що не був за кермом автівки, яка потрапила у ДТП. Нардеп також звертався до правоохоронця та обіцяв “знайтися” потім та “віддячити”.

Поліцейський намагається пояснити народному обранцю, що за такі домовленості є кримінальна відповідальність, та що “Слуга народу” порадив “нє ісполнять”.

Нагадаємо, у справі про ДТП за участю народного депутата від “Слуги народу” Олександра Трухіна  Державне бюро розслідувань допитало більше десятка свідків, відео моменту аварії наразі у слідства немає.

Президент Володимир Зеленський призначив Олега Синєгубова керівником Харківської ОДА, а його заступника Дмитра Луніна виконувачем обов’язків голови Полтавської облдержадміністрації. Синєгубов “засвітився” у ЗМІ, коли повідомлялося, що він міг вживати алкоголь разом із нардепом-“слугою” Олександром Трухіном 23 серпня, у день, коли той потрапив у ДТП, в якій постраждали 6 осіб.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE