Politerno > Україна і світ > Венедіктова доручила відкрити нове провадження щодо ДТП з Трухіним

Венедіктова доручила відкрити нове провадження щодо ДТП з Трухіним

  • 2 Лютого, 2022
  • 752 Переглядів
  • 0

Генпрокурорка Ірина Венедіктова відкрила ще одне кримінальне провадження щодо ДТП за участю нардепа Олександра Трухіна і доручила його розслідувати НАБУ.

Про це Венедіктова у Facebook.

“Без жодних зволікань дала доручення зареєструвати кримінальне провадження.

На жаль, мова вже йде не тільки про участь в ДТП. Абсолютно очевидно, що питань для вивчення набагато більше”, – зазначила Венедіктова.

Підслідність справи генпрокурор визначила за НАБУ.

Як уточнили “Українській правді” в Офісі генпрокурора, провадження відкрите за ч.1 ст. 369 ККУ (надання народним депутатом неправомірної вигоди службовій особі правоохоронного органу).

Нагадаємо, нардепа Олександра Трухіна виключили з партії “Слуга народу”.

Це рішення послідувало після сюжету “Української правди”, який містить відео з місця серпневого ДТП, яке свідчить, що Трухін намагався піти з місця ДТП у ліс і пропонував заплатити поліцейським та постраждалим в аварії.

Голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив після розслідування “Української правди”, що нардепу Олександру Трухіну не місце у фракції і партії. Фракція “ЄС” вимагає  відставки міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського – після того, як УП опублікувала відео поліцейських з місця ДТП нардепа “Слуги народу” Олександра Трухіна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE