Politerno > Україна і світ > ДБР розслідує зіткнення бурштинокопачів з СБУшниками на Рівненщині

ДБР розслідує зіткнення бурштинокопачів з СБУшниками на Рівненщині

  • 11 Лютого, 2022
  • 787 Переглядів
  • 0

ДБР перевіряє правомірність дій співробітників Служби безпеки в Рівненській області під час сутички з нелегальними бурштинокопачами. Внаслідок зіткнення поранені декілька людей.

Про це повідомило ДБР.

За попередньою інформацією ДБР, 10 лютого близько 17:00 неподалік села Єльне Рівненської області між правоохоронцями та цивільними сталась сутичка.

Співробітники Служби запідозрили їх у незаконному видобутку бурштину і хотіли перевірити це. Копачі, зазначається, “почали здійснювати опір, вчинили бійку із застосуванням ножів, сокир та бензопил, а співробітники СБУ почали стріляти із вогнепальної зброї”.

ДБР повідомляє лише про 5 поранених цивільних – у чотирьох уражені ноги, в одного рана передпліччя. Їхньому життю нічого не загрожує.

В СБУ наголошують, що на них напали місцеві мешканці “з сокирами, ножами та травматичною зброєю” і поранили декількох правоохоронців.

Ті були змушені застосувати зброю. За словами СБУ, поранені троє правоохоронців.

Нагадаємо, 11 лютого Нацполіція провела обшуки у готелі Kharkiv Palace та у будинку бізнесмена Олександра Ярославського в рамках розслідування смертельної ДТП на Харківщині.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE