Politerno > Україна і світ > У Донецьку велика військова колона рушила у напрямку лінії зіткнення. ВІДЕО

У Донецьку велика військова колона рушила у напрямку лінії зіткнення. ВІДЕО

  • 22 Лютого, 2022
  • 1293 Переглядів
  • 0
ОРДЛО - бойовики

Свідки в окупованому Донецьку інформують про рух великих ешелонів військової техніки та військовослужбовців із центру міста в напрямку до лінії фронту.

Про це пише “Радіо Свобода” з посиланням на свідчення жителів Донецька.

“На сотій одиниці збилися з рахунку. Ішла з Донецька трасою між Донецьком і Макіївкою, імовірно у бік Ясинуватої. З’їжджали на трасу з центра Донецька”, – зазначив очевидець.

Люди кажуть, що колона танків та бронетехніки пройшла центром міста близько 22:00 за Києвом. Ешелони рухалися вулицею Університетською в північно-західному напрямку, до лінії зіткнення.

За словами очевидців, у колоні помітили танки, БТР разом із людьми. Нібито за їх словами, рух техніки тривав упродовж години.

Як сказали виданню мешканці Донецька, за останні 8 років такої кількості військ на вулицях окупованого міста не пригадують.

Військові ЗСУ в коментарі УП кажуть, що їм з різних джерел говорять про подібні маневри військової техніки та мобілізованих чоловіків у різних напрямах по лінії зіткнення. Зокрема, на території якогось заводу в Макіївці завезли кілька тисяч мобілізованих, де їм роздають зброю та одяг. Нібито їхня чисельність становить кілька тисяч.

Очевидці кажуть, що великі колони техніки помітили в різних районах Донецька та околицях.

Також, за словами співрозмовників УП на лінії зіткнення, нібито бойовики в окупованих містах сказали місцевим мешканцям сидіти вдома щонайменше найближчі дві доби.

Крім того, як повідомляє “Радіо Свобода”, у Донецьку після оголошення указів президента РФ Володимира Путіна про визнання незаконних збройних фомрувань так званих “ДНР” і “ЛНР” розпочали вуличні святкування з музикою та феєрверками.

Нагадаємо, видавши укази про визнання ОРДЛО, президент Росії Володимир Путін дозволив направити на схід України російські війська нібито “для підтримки миру”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE