Politerno > Україна і світ > Найгірше попереду: Путін заявив Макрону, що ніяких ракетних обстрілів міст в Україні немає

Найгірше попереду: Путін заявив Макрону, що ніяких ракетних обстрілів міст в Україні немає

  • 3 Березня, 2022
  • 1494 Переглядів
  • 0
Війна і Путін

З початку вторгнення Росії в Україну французький президент Еммануель Макрон вже втретє переговорив із главою Кремля Володимиром Путіним. Сьогоднішня розмова тривала 1 годину 30 хвилин.

Як повідомляє BFM TV, деталями розмови поділилися в Єлисейському палаці.

За словами французького лідера, Путін продовжує стояти на своїх позиціях та відмовляється від будь-яких “компромісів”. Макрон вважає, що “гірше ще попереду”, оскільки Путін висловив “дуже велику рішучість” продовжувати наступ, метою якого є “взяти під контроль” усю країну.

Путін заявив Макрону, що його “операція” розвивається “за планом“, і що вона “погіршуватиметься”, якщо українці не приймуть його умов.

“Президент Макрон очікує, що найгірше ще попереду з огляду на те, що сказав йому президент Путін”, – заявили в Єлисейському палаці.

Своєю чергою підконтрольне Кремлю видання “РІА Новини” повідомило, що президент Росії Володимир Путін стверджує, що жодного ракетного обстрілу Києва немає – це все “антиросійська дезінформаційна кампанія”.

Окупанти заявляють, що Путін докладно виклав Макрону російські умови: “Насамперед демілітаризація та нейтральний статус України – щоб із її території ніколи не було загрози для Росії”.

Путін заявив Макрону, що інформація про ракетні обстріли Києва це неправда: “Твердження про ракетні обстріли і бомбардування Києва, що нібито ведуться, та інших українських міст не відповідають дійсності і є елементами антиросійської дезінформаційної кампанії“.

Також у Кремлі повідомили, що Путін заявив Макрону, що завдання війни, яку він розпоча в Україні, будуть виконані, а “спроби виграти час шляхом затягування переговорів призведуть лише до того, що у переговорній позиції РФ з’являться додаткові вимоги до Києва”.

Крім того, Путін знову заявив, що “істотну роль у державній політиці Києва відіграють “неонацисти”.

Нагадаємо, російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерховому житловому масиву у центрі Чернігова.

Мер Енергодара Дмитро Орлов повідомив, що близько 100 одиниць військової техныки окупантів зайшли у місто, жителі намагаються чинити спротив, триває бій на блокпосту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE