Politerno > Україна і світ > Техніка окупантів зайшла в Енергодар, на блокпосту йде бій – мер

Техніка окупантів зайшла в Енергодар, на блокпосту йде бій – мер

  • 3 Березня, 2022
  • 782 Переглядів
  • 0

Мер Енергодара Дмитро Орлов повідомив, що близько 100 одиниць військової техныки окупантів зайшли у місто, жителі намагаються чинити спротив, триває бій на блокпосту.

Про це повідомив енергодарський міський голова Дмитро Орлов у Telegram.

О 16:46 мер повідомив, що на Енергодар (Запорізька область) “суне ворожа колона більше 100 одиниць важкої техніки”, попросив негайно залишити вулиці, не користуватися ліфтами, відійти від вікон у квартирах.

О 16:51 Орлов повідомив: “Близько 100 одиниць ворожої броньованої техніки тільки що зайшли в місто Енергодар. Їм чинить спротив мирне населення. Було відкрито вогонь по мирному населенню. Енергодару”.

Також Орлов повідомив, що на блокпосту триває бій, українці “роблять все від них залежне, щоб далі ворог не пройшов”.

За попередньою інформацію на бульварі Каштановий і вулиці Молодіжна під час обстрілу постраждали кілька будинків. Чи є поранені, уточнюється. На бульварі Каштановий через влучення в будинок пожежа в квартирі на 7 поверсі.

Снаряд ворога потрапив на територію 2 школи.

Радник голови МВС Вадим Денисенко у спільному ефірі українських телеканалів сказав: “Зараз дуже серйозна, на жаль, ситуація в Енергодарі. Наскільки ми розуміємо, росіяни отримали вказівку стріляти в цивільне населення – і ніякими мітингами, мирними ходами їх зупиняти, напевно, буде майже неможливо”.

Нагадаємо, російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерховому житловому масиву у центрі Чернігова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE