Politerno > Україна і світ > “Мали дозвіл відкривати вогонь по мирному населенню”: СБУ оприлюднила свідчення полоненого офіцера

“Мали дозвіл відкривати вогонь по мирному населенню”: СБУ оприлюднила свідчення полоненого офіцера

  • 9 Березня, 2022
  • 669 Переглядів
  • 0

Служба безпеки опублікувала свідчення одного з перших російських полонених, який визнає, що їхав не на “навчання”, а на війну в Україну.

Про це повідомляє СБУ.

“Була команда захопити місто, окупувати всі основні дороги, перекрити виходи цивільних і зайняти Харків. Також мали дозвіл відкривати вогонь по мирному населенню і всім жителям міста”, – повідомив полонений начальник взводу.

Згідно з його показаннями, на захоплення Харкова окупантам дали три дні.

Водночас завдяки зусиллям українських воїнів, із цілого взводу загарбників вижив лише цей офіцер на відео та один із солдатів. І лише тому, що вони здалися в полон.

“Тепер усі поставлені перед ворогами задачі вивчають і документують слідчі та контррозвідники СБУ. Жоден загарбник не залишиться без кари!”, – додали у службі.

Нагадаємо, колишній мер Ірпеня, місцевий забудовник Володимир Карплюк розповів про жахіття, які вчиняють окупанти на території Ворзеля, Бучі, Гостомеля, Забуччя та Михайлівки-Рубежівки.

Президент “ереф” Володимир Путін був розлючений, дізнавшись, що Вінницький аеропорт обстріляли найціннішими ракетами, яких у Росії не більше тисячі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE