Politerno > Україна і світ > У різних містах Білорусі чули потужні вибухи – у цей час було обстріляне місто Сарни

У різних містах Білорусі чули потужні вибухи – у цей час було обстріляне місто Сарни

  • 17 Березня, 2022
  • 2345 Переглядів
  • 0

Білоруські ЗМІ повідомляють, що у середу ввечері жителі кількох міст чули потужні вибухи.

Про це пише Наша Ніва та Український Гаюн.

Згідно з інформацією, між 22:08-22:11 за київським часом потужні вибухи було чутно у Барановичах, Лунінці, Століні, Слуцьку та інших містах.

“Щойно у нас у Ляховичах бахнуло, можливо, літак пройшов бар’єр. Відразу сигналізації спрацювали у машинах. Жах. Вікна здригнулися”, – зазначив свідок.

“Агромістечко Парохонськ, Пінський район. Два дуже сильних хлопка, від яких затремтіли склопакети, схожі на вибухи з інтервалом у 2 хвилини о 22.58 та 23.00 (за мінським часом – ред.). У небі далеко було видно два об’єкти, що падають. Від Парохонська у напрямку кордону з Україною, у бік агромістечка Невель”, – сказав ще один очевидець.

Приблизно у той самий час з’явилося повідомлення про обстріл українського міста Сарни Рівненської області.

Сарненський міський голова Руслан Серпенінов у Facebook: “По Сарнах приліт ракет”.

За попередньою інформацією мера, жертв внаслідок авіаудару немає.

Пізніше голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль у Facebook повідомив, що удар було нанесено по одному з військових інфраструктурних об’єктів у Сарнах.

“Під час останньої повітряної тривоги зафіксовано ракетний удар по одному з військових інфраструктурних об’єктів у місті Сарни. Жертв та постраждалих немає, на місці працює комісія, все під контролем”, – зазначив голова ОВА.

Голова Брестського міського виконавчого комітету Олександр Рогачук вдень повідомляв, що білоруські військовослужбовці артилерійських бригад цими днями проводять планові стрілянини.

Нагадаємо, полк “Азов” опублікував відеозапис знищення ворожих танків у Маріуполі.

У середу російські військові завдали авіаудару не лише Драмтеатру, а й приміщенню басейну “Нептун” у Маріуполі — кількість жертв поки неможливо визначити.

Нагадаємо, Міжнародний суд ООН в Гаазі зобов’язав Росію припинити воєнні дії в Україні, заявленою метою яких було “запобігання і покарання” нібито геноциду в Луганській та Донецькій областях України.

На двосторонніх переговорах України та росії обговорюється мирна угода з 15 пунктів, яка включає оголошення Києвом відмови від вступу в НАТО в обмін на безпекові гарантії від союзників та виведення російських військ з України, які зайшли на її територію після 24 лютого.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE