Politerno > Україна і світ > Російські окупаційні війська отримали нове командування

Російські окупаційні війська отримали нове командування

  • 9 Квітня, 2022
  • 961 Переглядів
  • 0

Російськими окупантами в Україні після реорганізації керує генерал, який воював у Сирії – Олександр Дворніков. Він відповідає за покращення координації. 

Про це повідомляє BBC News.

 

“Росія зараз реорганізувала командування своїми силами в Україні, і тепер ними командує генерал, який має великий досвід роботи в Сирії”, – йдеться у повідомленні.

Цю інформацію підтвердив ЗМІ західний урядовець.

Зазначається, що після вторгнення в Україну між окупантами була “погана координація” і Дворніков відповідатиме за її “покращення”.

“У цього конкретного командира великий досвід російських операцій у Сирії. Тому ми очікуємо, що загальне командування та управління покращиться”, – додало джерело.

За його словами, РФ все ще прагне домогтися якихось успіхів до 9 травня, проте чиновник вважає, що, таким чином, політичні імперативи РФ мають пріоритет над військовими.

Західні офіційні особи заявили, що РФ відправляє додаткові сили у бік Донбасу частинами і не робить паузу, щоб дозволити військам належним чином перегрупуватися.

Нагадаємо, очільник МЗС Дмитро Кулеба прогнозує, що битва за Донбас буде схожа на Другу світову війну, а генсек НАТО Єнс Столтенберг каже, що Путін переміщує основні сили для захоплення Донбасу.

Словаччина передала Україні систему ППО С-300.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE