Politerno > Україна і світ > Унаслідок ракетних ударів по Вінниччині загинули 5 людей, багато поранених

Унаслідок ракетних ударів по Вінниччині загинули 5 людей, багато поранених

  • 25 Квітня, 2022
  • 1462 Переглядів
  • 0
ракета

Внаслідок російських ракетних ударів по залізничній інфраструктурі поблизу міст Жмеринка та Козятин на Вінниччині загинули п’ятеро людей та ще 18 отримали порання

Про це повідомляє Вінницька обласна прокуратура у Facebook.

“Вранці 25 квітня російські окупаційні війська здійснили ракетні обстріли об’єктів транспортної інфраструктури поблизу м. Жмеринки та м. Козятина на Вінниччині.

Внаслідок ворожого обстрілу попередньо 5 осіб загинули, 18 поранено (інформація уточнюється!)”, – йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі СБУ розпочали кримінальні провадження (ч. 3 ст. 110 КК України – умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків).

На місці подій працюють слідчі, прокурори та інші відомчі служби.

Раніше голова Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов повідомив, що у результаті російських обстрілів Жмеринки та Козятина у Вінницький області є загиблі та поранені.

Нагадаємо, 25 квітня близько 08:30 внаслідок ракетного удару стався вибух на тяговій підстанції залізничної станції «Красне». Інформації щодо постраждалих станом на даний момент немає.

25 квітня російські загарбники обстріляли 5 залізничних станцій в центрі та на заході України, є травмовані.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE