Politerno > Україна і світ > Для контрнаступу Україні потрібно сформувати шість бригад у 25 000 осіб – Данілов

Для контрнаступу Україні потрібно сформувати шість бригад у 25 000 осіб – Данілов

  • 6 Червня, 2022
  • 1607 Переглядів
  • 0

Для повноцінного контрнаступу ЗСУ і повного звільнення тимчасово окупованих територій від росіян на півдні та сході України необхідно сформувати шість нових бригад загальною чисельністю 25 000 осіб.

Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данілов у інтерв’ю газеті Financial Times.

За його словами, Україна з такою кількістю нових ударних підрозділів зможе повернути всі захоплені Росією території. У питанні формування бригад йдеться також про “сотні ракетних та артилерійських установок, літаків і танків, а також тисячі безпілотників”, повідомив журналістам ще один співрозмовник в українській владі.

Данілов заявив, що західні постачання озброєнь змогли зламати російський бліцкриг на першому етапі війни, проте РСЗВ зі США постачаються з обмеженим боєзапасом і можуть стріляти лише на 80 км, а не на 300 км, як хоче Україна, щоб уразити лінії постачання Росії.

Секретар РНБО висловив упевненість, що постачання західної зброї Україні продовжуватиметься до того моменту, “поки ми не переможемо Росію”.

Нагадаємо, на внутрішніх блокпостах на тимчасово окупованій Херсонщині окупантам дозволено розстрілювати цивільних, які здадуться їм підозрілими.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE