Politerno > Україна і світ > На блокпостах Херсонщини окупантам дозволили розстрілювати цивільних, – СБУ. АУДІО

На блокпостах Херсонщини окупантам дозволили розстрілювати цивільних, – СБУ. АУДІО

  • 6 Червня, 2022
  • 632 Переглядів
  • 0

На внутрішніх блокпостах на тимчасово окупованій Херсонщині окупантам дозволено розстрілювати цивільних, які здадуться їм підозрілими.

Про це повіджомляє пресцентр СБУ, який публікує чергове перехоплення розмови двох окупантів із так званої “ДНР”.

 

За даними спецслужби, ці особи забезпечують патрулювання для російських загарбників на сусідніх блокпостах у Херсонській області.

“Мне сказали: если подозрительная личность, без разговоров сжигать нах*й… У меня приказ от майора такой: появляется машина или фура, или шо с яблоками, смотришь, спрашиваешь: “Шо везешь?”. Если человек подозрительный, е*ашить без разговоров”, – розповідає вояка з позивним “сєдой”.

А його співбесідник уточнює: “…Ага, с твоей стороны вы их первыми будете сжигать. А если не успеете, то мы?”.

20 травня спікер оперативного командування “Південь” повідомив, що російські військові заблокували всі виїзди з тимчасово окупованої Херсонщини на підконтрольну Україні територію.

22 травня місцева влада повідомила, що підтверджується інформація від жителів тергромад щодо мінування мостів та доріг, якими жителі Херсонщини намагаються виїхати на підконтрольну територію.

Нагадаємо, бійці ЗСУ не дозволяють окупантам взяти під контроль автошлях Бахмут – Сєвєродонецьк, а також утримують контроль у Сєвєродонецьку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE