Politerno > Україна і світ > Росіяни готують “живий щит” із маріупольців – радник мера. ФОТО

Росіяни готують “живий щит” із маріупольців – радник мера. ФОТО

  • 11 Червня, 2022
  • 565 Переглядів
  • 0

У Маріуполі загарбники будують тимчасове житло для мешканців, які втратили дім внаслідок російських обстрілів, а в декількох сотнях метрів – лінію оборони.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram.

Андрющенко повідомив, що днями легітимна влада міста отримала інформацію від мешканців про початок фортифікаційно-будівельних робіт між ринком “Азовський” та будівлею колишнього супермаркету OBI.

Пізніше окупаційна влада почала “обережні анонси в режимі відповіді на запитання”, що це будівництво “модульних будинків для безхатніх маріупольців”.

Радник мера зазначив, що влада отримала інформацію від декількох джерел з оточення окупаційної влади Маріуполя та Маріупольського району.

“Дійсно, окупаційна влада планує будівництво багатоквартирних будинків, що швидко монтуються, за технологією, схожою з будівництвом торгівельних центрів типу “Метро”. Власне – тимчасова металева будка на кшталт великої битовки.

Однак, головне не це. В декількох сотнях метрів від будинків окупанти готують лінію оборони, включаючи окопування важкої техніки. Таке розташування фортифікацій унеможливлює нанесення ударів артилерії по укріпленнях окупантів”, – додав Андрющенко.

Нагадаємо, Нацполіція затримала пособницю російських загарбників, яка разом із ними займалася мародерством в Ірпені на Київщині під час окупації міста.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE