Politerno > Україна і світ > Зеленський слухав Демченка, а попередження Байдена, Джонсона та НАТО ігнорував – Бутусов

Зеленський слухав Демченка, а попередження Байдена, Джонсона та НАТО ігнорував – Бутусов

  • 12 Червня, 2022
  • 3167 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський не дослухався до Байдена, і тепер все життя йому треба буде відповідати за наслідки жахливих політичних рішень.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці головний редактор Цензор.нет Юрій Бутусов. Далі наводимо повний текст його допису:

Думаю, після заяви Байдена, що президент Зеленський ігнорував його попередження про вторгення, усі вже зрозуміють чому я так гучно говорив про Вагнергейт та називав це державною зрадою, і чому Зеленський також ігнорував моє розслідування.

Тому що тісно пов’язаний з Росією та люстрований за роботу на Януковича Руслан Демченко був призначений Зеленським на пост начальника комітету по розвідці, і свідомо дезінформував керівництво краіни, і Зеленський підтримував доповіді Демченка, а попередження Байдена, Джонсона та розвідки НАТО ігнорував та відкидав. І спільні з ЦРУ операції провалювалися. Я намагався попередити катастрофу.

А підтримував Демченка перемовник з Росією та Кремлем Андрій Єрмак – голова офісу президента. Вагнергейт розкривав цю схему впливу РФ на рішення керівництва України за півтора роки до початку війни. Нажаль, Зеленський не дослухався до Байдена, і тепер все життя йому треба буде відповідати чому він не послухав НАТО, і говорити це перед могилами десятків тисяч загиблих, які виправляють наслідки жахливих політичних рішень, перед батьками, близькими та вдовами, перед дітьми. Доведеться все ж таки колись почати відповідати за себе, бо час інтерв’ю колись закінчиться, а люди цю війну та її причини не забудуть ніколи. Проросійську політику треба виправляти, і для початку сказати – а де зараз Руслан Демченко, і яку інформацію він зараз дає президенту, який в нього доступ до даних розвідки? Я задавав це питання на прес-конференції, президент на нього не відповів, а Байден про це знов нагадав.


Нагадаємо, у листопаді минулого року “Схеми” опублікували докази того, що перший заступник секретаря РНБО Руслан Демченко у 2010 році лобіював “харківські угоди”, за якими Україна продовжила термін перебування російського Чорноморського флоту в Криму, і що обставини підготовки та ратифікації яких на предмет державної зради перевіряло СБУ.

Також в листопаді Офіс президента відмовився повідомляти результати люстраційної перевірки першого заступника секретаря РНБО Руслана Демченка.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE