Politerno > Україна і світ > У Чорнобаївці та Голій Пристані підірвали автомобілі колаборантів – ЗМІ. ВІДЕО

У Чорнобаївці та Голій Пристані підірвали автомобілі колаборантів – ЗМІ. ВІДЕО

  • 22 Червня, 2022
  • 781 Переглядів
  • 0

З’явилася інформація про вибухи автівок колишнього керівника місцевої автостанції ставленика окупантів у Чорнобаївці в якості “голови ОВА” Юрія Турульова та екснардепа-колаборанта Євгена Ковальова. 

Про це повідомляє РИА “Новости”, радник голови Херсонської ОВ Сергій Хлань у коментарі “Укрінформу“.

 

За даними пропагандистського росЗМІ, Турульова легко поранено. РИА також оприлюднює відео з кадрами авто.

 

За словами Хланя, підірвано машину гауляйтера, але сам колаборант не постраждав”.

Поки що деталей інциденту немає.

За матеріалами Служби безпеки України “гауляйтер” росіян на тимчасово окупованій території Чорнобаївської громади Турульов отримав підозру в колабораційній дійяльності.

Також стало відомо, що у Херсоні підірвали автомобіль нардепа-зрадника від партії «Слуги народу» Євгена Ковальова, який після повномасштабного вторгнення РФ на територію України перейшов на бік окупантів.

Інцидент стався у місті Гола Пристань.

Відповідну заяву зробив позаштатний агент НАБУ Євген Шевченко.

«За попередньою інформацією у місті Гола Пристань знищено нардепа-зрадника Ковальова, який залишився у Херсоні і розповідав, що «россия тут навсегда». Чекаємо на офіційне підтвердження», – зазначив він.

Також Шевченко опублікував відео авто колаборанта. На кадрах видно понищену автівку, а на передньому пасажирському сидінні – триколор окупантів. 

Водночас телеграм-канал «Perepichka NEWS» зазначає, що в Херсонській ОВА інформацію про ліквідацію Ковальова не підтверджують.

Як повідомлялося, 30 травня у центрі окупованого Мелітополя, поблизу так званої військово-цивільної адміністрації колаборантів, а також будинку фейкового “губернатора” та зрадника Євгена Балицького, прогримів вибух.

Нагадаємо, радника глави Офісу президента Олексія Арестовича на Банковій сприймають як “фрілансера”, а його заяви вважають частково корисними.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE