Politerno > Україна і світ > В ОП кажуть, що заяви Арестовича є частково корисними – ЗМІ

В ОП кажуть, що заяви Арестовича є частково корисними – ЗМІ

  • 22 Червня, 2022
  • 709 Переглядів
  • 0

Радника глави Офісу президента Олексія Арестовича на Банковій сприймають як “фрілансера”, а його заяви вважають частково корисними.

Про це розповів один із представників команди президента у коментарі “Радіо Свобода”.

На відміну від Михайла Подоляка, який, як зі слів команди Зеленського, в ОП “реально працює”, Арестовича на Банковій сприймають як “такого собі фрілансера”, зазначають журналісти.

“Тому ми з нього менше і питаємо. З іншого боку, відмазатись від його заяв часто буває важко, бо люди його сильно асоціюють з нами. Але, якщо чесно, більшість заяв Арестовича корисні для нас“, – каже джерело у команді Зеленського.

“Користь” заяв радника ОП журналістам пояснили так:

“Чому? Ну, він провокує дискусії, і ми можемо простежити настрої у доволі політично стерильному під час війни суспільстві. Та й шкоди від цього особливо немає, бо всі суперечки навколо його заяв зазвичай закінчуються на рівні фейсбуку”.

Інший співрозмовник “Радіо Свобода” із владних кіл зазначив, що з 24 лютого Арестович поєднав у собі два образи – психолога та самозакоханого актора. 

Чи не найбільшою користю від Арестовича у команді президента вважають його щоденні вечірні ефіри з правозахисником Марком Фейгіним. 

У команді президента вважають, що завдяки ним Україна може впливати на російське суспільство у потрібному руслі, наголошують ЗМІ.

Сам Арестович називає ці ефіри своїм “потужним інструментом”.

Нагадаємо, раніше українців обурила низка заяв радника ОП.

В одному з ефірів Арестович назвав українську культуру “маленькою”, а після хвилі критики опублікував допис, у якому принизив українських “активістів”. 

Пізніше Арестович негативно висловився про представників ЛГБТ. Через це користувачі соцмереж почали вимагати звільнення радника Офісу.

На початку війни Арестович звинуватив ексглаву ГУР МО Бурбу у втечі в Дубаї, той показав, як захищає Україну.

На четвертий місяць війни радник голови Офісу президента Олексій Арестович назвав ситуацію на фронті “аховою” після низки заяв про те, що “війна закінчиться за кілька тижнів”. Через це мер Дніпра Філатов назвав Арестовича “балакаючою ж#пою”.

Нагадаємо, за словами командувач угруповання сил і засобів оборони міста Києва генерал-лейтенанта Олександра Павлюка, на сьогодні великою загрозою є ймовірність ракетних обстрілів Києва. Також не можна виключати ймовірність спроб формування нових ударних угруповань на Київському та Чернігівському напрямках.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE