Politerno > Україна і світ > Не вказав у декларації оренду житла у центрі Києва на понад 3,7 млн грн: справу Гевка скерували до суду

Не вказав у декларації оренду житла у центрі Києва на понад 3,7 млн грн: справу Гевка скерували до суду

  • 27 Грудня, 2022
  • 1751 Переглядів
  • 0

НАБУ та САП скерували до суду справу щодо обвинувачення народного депутата від “Слуги народу” Володимира Гевка у внесенні недостовірних даних до е-декларації за 2020 рік.

Про це УНН пише з посиланням на прес службу САП.

Йдеться про орендоване житло в центрі столиці вартістю понад 3,7 млн гривень. Також майже на 10 тисяч гривень занижена сума коштів, розміщених на депозитах, некоректно відображені й відомості з одержаних відсотків за цими депозитами.

Як стало відомо УНН з джерел у правоохоронних органах, мова йдеться про народного депутата від “Слуги Народа” Володимира Гевка.

14 грудня народному депутату повідомили про підозру у внесенні недостовірних даних до декларації. Як повідомили у НАБУ, нардеп забув вказати оренду житла в центрі Києва вартістю понад 3,7 млн грн, а також занизив суму коштів на депозитах.

Нагадаємо, починаючи з жовтня Росія почала вилучати з Фонду національного добробуту близько 4-5 мільярдів доларів щомісячно.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE