Politerno > Україна і світ > ЗСУ нанесли удар по позиціях РФ в порту Бердянська, звідти тікають кораблі. ФОТО – ВІДЕО

ЗСУ нанесли удар по позиціях РФ в порту Бердянська, звідти тікають кораблі. ФОТО – ВІДЕО

  • 2 Червня, 2023
  • 580 Переглядів
  • 0

Вдень 2 червня ЗСУ влучили по позиціях російських окупантів в порту Бердянська. За попередніми даними, кораблі РФ покидають порт.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у Telegram та Суспільне з посиланням на заяву голови Бердянської міської військової адміністрації Вікторії Галіціної.

“В тимчасово окупованому Бердянську гучно. Бавовна розквітла в порту, через який окупанти вивозили награбоване. Вибухи чуло все передмістя”.

Анонімні Telegram-канали повідомляють про ракетний удар. Колаборант Володимир Рогов заявляє про влучання по території порту. Він запевняє, що руйнувань та жертв немає.

Голова Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна підтвердила, що українські захисники влучили по позиціях росіян. У Бердянській міській військовій адміністрації також розповіли, що, за попередніми даними, з порту тікають кораблі, які нещодавно зайшли для викрадення українських зернових та металу. 

Анонімні Telegram-канали публікують фото російських кораблів, які покидають порт.

2 червня одразу кілька російських губернаторів заявили про нічну атаку безпілотників − зокрема, на об’єкти паливно-енергетичного комплексу Смоленської області РФ, влада Калузької області повідомила про нерозпізнаний об’єкт, який упав у лісі.

Нагадаємо, голова Міноборони Британії Бен Воллес, який висловив бажання стати наступним генсеком НАТО, не вважає, що Україна зможе приєднатися до Альянсу найближчим часом. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE