Politerno > Україна і світ > “Нас 25 тисяч і ми йдемо розбиратись”: Пригожин заявив, що армія Шойгу завдала удару по “Вагнеру”

“Нас 25 тисяч і ми йдемо розбиратись”: Пригожин заявив, що армія Шойгу завдала удару по “Вагнеру”

  • 23 Червня, 2023
  • 593 Переглядів
  • 0

Ватажок ПВК “Вагнер” Євгеній Пригожин заявив, що регулярна армія Росії нанесла ракетний удар по тилових таборах найманців. Пригожин додав, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу наразі боягузливо втік із Ростова і “цю тварюку буде зупинено”. У Міноборони РФ інформацію назвали провокацією.

Про це повідомили пресслужба Пригожина у Telegram.

За словами ватажка “вагнерівців” “ті, хто завдав удару по тилових таборах приватної військової компанії, будуть покарані”.

Пригожин заявив, що удар було завдано з боку ЗС РФ.

“Я прошу нікого не чинити опір. Всі, хто намагатимуться чинити опір – ми будемо знищувати. Справедливість у військах буде відновлено, а після цього і справедливість у всій Росії…

Шойгу щойно боягузливо втік із Ростова. В 21.00 боягузливо, як баба. Ця тварюка буде зупинена…

Нас 25 тисяч і ми йдемо розбиратися”, – зазначив Пригожин.

При цьому російське Міноборони заявляє, що усі поширені в соцмережах від імені Пригожина повідомлення і відеокадри про “нанесення МО РФ удару по “тиловим таборам” ПВК “Вагнер” не відповідають дійсності і є інформаційною провокацією.

Окупаційне Міноборони заявляє, що ЗС РФ “продовжують виконання бойових завдань на лінії зіткнення зі збройними силами України в районі проведення СВО”.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE