Politerno > Україна і світ > Окупанти не віддають рідним тіла убитих у Бердянську підлітків для поховання

Окупанти не віддають рідним тіла убитих у Бердянську підлітків для поховання

  • 29 Червня, 2023
  • 504 Переглядів
  • 0

Представники слідчого комітету РФ в окупованому Бердянську не віддають рідним Тіграна Оганнісяна та Микити Ханганова довідку про дозвіл на захоронення, що унеможливлює забрати з моргу їхіні тіла та поховати. Також морг наразі перебуває під посиленою охороною окупантів.

“Вони не видають довідку, кажуть — справу відправили у Мелітополь, все. А без цього папірця тіла в морзі не віддають. Ви не уявляєте, де ми живемо. Не маємо прав… І немає до кого звернутися, кому поскаржитися…”, – повідомили співрозмовники з окупованого Бердянська у коментарі УП.

Також бабусю Тіграна Оганнісяна окупанти не пропустили на впізнання тіла онука. Загиблих змогли побачити лише рідні другого вбитого хлопця Микити Ханганова, які впізнали обох.

24 червня російські пропагандисти повідомили, що “в результаті злагодженої операції правоохоронці ліквідували двох проукраїнських терористів”. Вбитими виявились місцеві підлітки Тігран Оганнісян та Микита Ханганов.

Нагадаємо, за словами міністра культури Олександр Ткаченка, телемарафон “Єдині новини” виходитиме в ефір до кінця війни. Міністр вважає, що рейтинги телемарафону “не падають”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE