Politerno > Україна і світ > “Погана новина для вас, ми від вас не відстанемо”: Байден пожартував під час зустрічі із Зеленським

“Погана новина для вас, ми від вас не відстанемо”: Байден пожартував під час зустрічі із Зеленським

  • 12 Липня, 2023
  • 734 Переглядів
  • 0

Під час двосторонньої зустрічі з президентом Зеленським лідер США Джо Байден пожартував про “погані новини” для України.

Перед початком переговорів Байден пообіцяв, що США докладатиме всіх зусиль, щоб Україна отримала все, що її потрібно.

“Ви (Україна — ред.) виконали величезну роботу, вам потрібно зробити набагато більше. І я просто думаю, що ми зробимо все можливе, щоб ви отримали все, що вам потрібно. І я з нетерпінням чекаю того дня, коли ми проведемо зустріч, щоб відсвяткувати ваше офіційне членство в НАТО”, – сказав президент США.

Також американський лідер озвучив “погану новину для України”.

“Я хочу вам подякувати за те, що ви робите. Погана для вас новина у тому, що ми нікуди не подінемось, ми від вас не відстанемо”, – пожартував Байден та посміхнувся. 

Байден також наголосив, що війна в Україні стала приводом для об’єднання світу.

“Це дуже сумно — те, що відбувається в Україні, проте добрі новини в тому, що світ об’єднується. Дуже висока ціна за це, проте відбувається об’єднання у світі. Люди розуміють, що не можна просто дивитися на те, що відбувається”, — зазначив президент США.

Зеленський у свою чергу подякував союзникам за саміт та рішення на ньому.

“Ми витрачаємо ці гроші на порятунок наших життів, а також життів європейців і всього світу. Дякую за цей саміт. Наприкінці цього саміту у нас була ця успішна Рада (Україна-НАТО) і гарантії безпеки, про які, як ви сказали, ми почали говорити у Києві”, — сказав Зеленський, назвавши гарантії безпеки “дуже конкретною річчю”.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський іронізуючи запевнив міністра оборони Великобританії Бена Воллеса, що Україна дуже вдячна Британії та її народу за підтримку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE