Politerno > Україна і світ > У справі Коломойського головне – на себе не вийти. З 2012 року офшори “Кварталу-95” отримали $40 млн від олігарха

У справі Коломойського головне – на себе не вийти. З 2012 року офшори “Кварталу-95” отримали $40 млн від олігарха

  • 3 Вересня, 2023
  • 617 Переглядів
  • 0

Бородатий спектакль.

Перезбуджену публіку вертаю в жовтень 2022. Тоді з’явилася інформація, що президент таємно позбавив Коломойського громадянства. Спростувань нема досі. Тож якщо бородатий фінансист Зеленського дійсно вже не має укр. громадянства – це суттєво ускладнює процесуальні дії.

Ускладнює настільки, що кожен райсуд його виправдає – і задоволений олігарх із довідкою про невинуватість відсудить у держави все, що недоотримав у договірний спосіб. Повторно судити по тих самих звинуваченнях – не можна.

Саме тому до нього поспішили слідчі підконтрольної СБУ – а не слідчі незручного НАБУ. Саме тому підозра пішла не по статті 191 (привласнення, розтрата, заволодіння майном), яка є парафією НАБУ – а по статті «Шахрайство».

У справі Коломойського головне – на себе не вийти. Бо з 2012 року офшори “Кварталу-95” отримали 40 млн доларів від Коломойського.

У цей же час Зеленський, Шефір і Баканов зареєстрували понад 10 фірм на Віргінських островах, Белізі та Кіпрі, про що свідчить міжнародне розслідування Pandora Papers.

Спільника ніколи не беруть, якщо не впевнені в його мовчанні.

Остап Дроздов


Нагадаємо, в Одесі на День міста 2 вересня біля будівлі мерії люди з плакатами вимагали скасувати тендери на реконструкцію Київського райсуду та Театру юного глядача за гроші міського бюджету та передати їх на ЗСУ.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE