Politerno > Україна і світ > Це підле визнання наміру влади діяти без контролю суспільства, – Бутусов про голосування щод відкриття реєстрів

Це підле визнання наміру влади діяти без контролю суспільства, – Бутусов про голосування щод відкриття реєстрів

  • 5 Вересня, 2023
  • 484 Переглядів
  • 0

Українська влада просить фінансову допомогу і отримує підтримку на десятки мільярдів доларів, пільгові кредити та гранти від понад пятидесяти іноземних держав.

Українська влада забирає майже усі гроші у місцевого самоврядування, щоб профінансувати діри у центральному бюджеті.

Десятки мільйонів людей в Україні та усьому світі жертвують мільярди доларів, на потреби оборони та гуманітарну сферу, які влада не спроможна профінансувати.

І в цей величний момент, коли віддають усе, навіть життя, коли кожного дня гинуть сотні патріотів, коли на наших полях йде Третя світова війни, коли мільйони українців втратили своє майно, коли жертвують статками для порятунку Батьківщини, дві з половиною сотні народних депутатів України відмовляються відновити обов’язкове декларування своїх статків, і статків інших державних службовців і співробітників офісу президента.

Вони нічим не ризикують, вони хочуть ділити державні та народні гроші і щоб іхні гроші ніхто не бачив та не контролював.

Це публічна образа усіх, хто допомогає перемозі України та направляє нам гроші та ресурси з-за кордону.

Це приниження пам’яті тих десятків тисяч патріотів, які віддали життя заради честі, заради правди та гідності України.

Це підле визнання наміру влади діяти без контролю суспільства.

Сподіваюсь, що президент Украіни засудить це злочинне голосування парламенту, накладе вето на законопроект, і закличе парламент та свою монопартію, яка підтримала ганебний законопроект, проголосувати так як це вимагає совість та честь.

Юрій Бутусов


Нагадаємо, парламент 5 вересня прийняв в цілому законопроєкт №9534 про відновлення електронного декларування для чиновників. Головна правка про негайне відкриття декларацій не набрала потрібну кількість голосів (199 з 226).

Голова партії “Слуга народу” Олена Шуляк незадоволена тим, що під час голосування законопроекту №9534 народні обранці провалили правку №371 про відкриття реєстрів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE