Politerno > Тернопільщина > Захмарні премії та зарплати апарату Тернопільської облради: Яциковський оприлюднив дані за 8 місяців 2023 року

Захмарні премії та зарплати апарату Тернопільської облради: Яциковський оприлюднив дані за 8 місяців 2023 року

  • 21 Вересня, 2023
  • 2847 Переглядів
  • 0

Військовий ЗСУ та ексдепутат Тернопільської обласної ради Богдан Яциковський оприлюднив дані про зарплати та премії працівників виконавчого апарату та секретаріату Тернопільської обласної ради за 2023 рік.

Ось про що він написав на своїй сторінці у Facebook:

“За що отримав Головко понад 800 тисяч гривень з бюджету???

Корупція та кумівство в Тернопільській обласній раді.

За які заслуги отримують такі казкові премії та зарплати водій Головка Воронцов, який за чутками службовою машиною возить його дітей в садочок та школу, його секретарка Батринчук, однопартієць Мисик, для якого спеціально в незаконний спосіб створили посаду в обласній раді, що не передбачена законом про місцеве самоврядування, ще один соратник – свободівець Бобко, який наламав дров аж на 5 млн грн і, кажуть, втік закордон та звільнився, щоб не потрапити до рук правоохоронців, пан Сиротюк, керуючий справами і водночас Голова обласного осередку Свободи, а також інші «наближені» до Головка та Свободи люди…

Ось чому Головко так тримається за посаду…

На жаль, за 3 місяці після того, як Головка спіймали на взятці у 600 тисяч гривень, депутати так і не змогли його усунути від посади. Всі за одне?

Висновок: ця рада має бути розпущена, цей депутатський склад себе дискредитував повністю…”.

За даними Яциковського, голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко отримав 830 тисяч гривень зарплати за 8 місяців. Лише 150 тисяч він отримав у липні. Володимир Болєщук та Ігор Сопель, як заступники голови облради, отримали за цей самий термін від 500 до 600 тисяч гривень. Водія Головка – Воронцова за 8 місяців преміювали на 202 тисячі гривень при зарплаті в 357 тисяч гривень. Головну бухгалтерку пані Андрунців преміювали на 180 тисяч премії при зарплаті 462 тисячі. Секретар Головка – Батринчук отримала премій на 132 тисячі та зарплати у майже 300 тисяч гривень. СММщик дружини Головка – Губарєв – 177 тисяч гривень премій. “Свободівець” Володимир Мисик, який обіймає незаконну посаду заступника керівника виконавчого апарату обласної ради, начальника управління комунікацій та функціонального забезпечення, отримав зарплату у 508 тисяч гривень та 210 тисяч премій.

Решта інформації у відео.

Нещодавно депутатка облради від “Євросолідарності” Вікторії Кривоніс оприлюднила копії документів щодо зарплат, премій і виплат на оздоровлення апарату Тернопільської обласної ради за 2022 рік. Також Вікторія Кривоніс розмістила копії документів – додатків до розпоряджень голови Тернопільської облради, де працівникам апарату протягом 2022 року виділяли додаткові надходження.


Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE