Politerno > Україна і світ > Арештовані цигарки на $2 млн БЕБ нібито планує передати ЗСУ, а по факту віддати замовникам контрабанди, – Плінський

Арештовані цигарки на $2 млн БЕБ нібито планує передати ЗСУ, а по факту віддати замовникам контрабанди, – Плінський

  • 29 Вересня, 2023
  • 801 Переглядів
  • 0

Історія з затриманням БЕБ контейнера сигарет з ОАЕ на $2 млн – це елемент реалізації головної корупційної схеми БЕБ в умовах війни. Ніхто не планував ці сигарети розмитнювати, а арешт БЕБ був запланованим з самого початку.

Про це пише у фейсбуці журналіст Євген Плінський.

Як відомо, детективи теруправління Бюро економічної безпеки в Одеській області виявили у Ренійському морському торговельному порту 45-футовий контейнер з сигаретами іноземного походження вартістю майже 74 млн грн. Як повідомляє пресслужба відомства, контейнер та вантаж були ввезені з Об’єднаних Арабських Еміратів з порушенням митного та податкового законодавства. 

“А тепер пристібаємось.

Сьогоднішня медійна історія з затриманням БЕБ контейнера сигарет з ОАЕ на 2 млн$ – це історія не про боротьбу з контрабандою.

Це елемент реалізації головної корупційної схеми БЕБ в умовах війни.

Ніхто не планував ці сигарети розмитнювати, а арешт БЕБ був запланован з самого початку.

Після конфіскації сигарет їх мали б фіктивно передати на ЗСУ, а по факту віддати замовникам контрабанди.

Ось так працює БЕБ.

В мене вже на руках деякі документи, які підтверджують цю схему.

Завтра зроблю відео.

P.S. Цікаво, що після встановлення затертого БЕБом на світлинах бренду сигарет з’ясувалось, що оптовим тютюновим посередникам Одеси зайшло предзамовлення цих сигарет.

БЕБ – просто тварі!” – написав Плінський.

Нагадаємо, попри всі багатства надр і природних ресурсів, Росія критично залежить від титанової сировини. Російські підприємства десятиліттями закривали потребу в сировині завдяки постачанням із України, займалися переробкою та виготовленням кінцевої продукції з високою доданою вартістю й експортували її на Захід.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE