Politerno > Україна і світ > Росіяни запустили авіабомбу по Костянтинівці, влучили у місце, де гуляли діти – є поранена

Росіяни запустили авіабомбу по Костянтинівці, влучили у місце, де гуляли діти – є поранена

  • 30 Вересня, 2023
  • 356 Переглядів
  • 0

Російські окупанти влучили авіабомбою КАБ-500 в житлову забудову в Костянтинівці Донецької області, поранили 13-річну дитину.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Близько 16:00 окупанти нанесли авіаудар по Костянтинівці, скинули КАБ на територію транспортного підприємства та житлової забудови, де у цей час на вулиці гуляли двоє дітей – 13-річний хлопчик отримав мінно-вибухову травму й осколкове поранення голови.

Ще дві жінки віком 43 і 54 роки постраждали від артилерійських атак РФ у селах Ласточкіне Покровського району та Новоукраїнка Волноваського району.

Обидві під час обстрілів перебували у своїх оселях, наразі їх ушпиталено.

Серед зруйнованих й пошкоджених об’єктів – понад два десятки приватних і багатоквартирних житлових будинків, господарські споруди, приміщення підприємства, автомобілі й лінії електропередач.

Нагадаємо, Вища рада правосуддя відправила суддю Луцького міськрайонного суду Волинської області Валентину Кирилюк у відставку, яка передбачає пожиттєве утримування на суму близько 100 тисяч гривень щомісячно. Суддя ухвалювала рішення поки була у відпустці та зумисне ігнорувала  декларування, за що отримала негативний висновок від Громадської ради доброчесності. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE