Politerno > Україна і світ > Окупанти вдарили по залізничному вокзалу Херсона, загинув поліцейський 

Окупанти вдарили по залізничному вокзалу Херсона, загинув поліцейський 

  • 26 Грудня, 2023
  • 332 Переглядів
  • 0

Російські загарбники завдали удару по залізничному вокзалу у Херсоні, внаслідок чого є загиблі та поранені.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Під час удару постраждав евакуаційний потяг. На місці процюють всі екстренні служби. Кількість убитих та поранених встановлюється.

В “Укрзалізниці” підтвердили удар по вокзалу.

“У результаті обстрілу Херсона пошкоджено вокзал і рухомий склад Укрзалізниці. Наразі відомо про декількох поранених працівників. Пасажири в укритті”, — йдеться в повідомленні.

В компанії зазначили, що після стабілізації ситуації людей евакуюватимуть автобусами, які прямуватимуть до Миколаєва. Вже зараз там готуються резервні вагони для евакуації.

В “УЗ” додали, що “ситуація контрольована, залізничники готові продовжувати рух”.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що внаслідок російського удару по Херсону загинув поліцейський з Кіровоградської області, який ніс службу в Херсоні та забезпечував евакуацію громадян.

“Близько 140 цивільних на залізничному вокзалі чекали відправлення евакуаційного потягу. В цей час ворог розпочав масований обстріл міста… На жаль, внаслідок обстрілу загинув лейтенант поліції з Кіровоградщини. Він у складі зведеного загону ніс службу в Херсоні. Смертельне поранення отримав під час евакуації людей… Ще двоє поліцейських — в лікарні з осколковими пораненнями”, — зазначив він.

Також вже є відео з місця трагедії, яке було знято в перші хвилини після удару.

Нкагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний упевнений у тому, що 2024 рік відрізнятиметься, наголосивши, що для цього робиться все необхідне.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE