Politerno > Тернопільщина > Тернопільська міська рада звернулася у суд через першоквітневий розіграш в соцмережах

Тернопільська міська рада звернулася у суд через першоквітневий розіграш в соцмережах

  • 1 Квітня, 2024
  • 1783 Переглядів
  • 0

Тернопільська міська рада звернулась із заявами у правоохоронні органи та до суду через фейкове повідомлення у Фейсбуці спільноті Біґус Тернопільський.   У даному профілі систематично публікують різноманітні нісенітниці про відомих політиків та діячів краю з жартами на грані фолу.

Сьогодні в спільноті опублікували інформацію про «затримання» міського голови Сергія Надала працівниками НАБУ, доповнивши цей фейк підробленими фотографіями.

В міській раді засудили такий першоквітневий розіграш.

«Першоквітневий жарт на сторінці у одній із відомих фейк-груп у Facebook, який стосується міського голови та начальників управлінь – це свідомо брехлива інформація, яка не відповідає дійсності та є повністю видуманою.

Міський голова Сергій Надал, як і керівники виконавчих органів міської ради, працюють у звичному режимі та виконують свої посадові обов’язки.

Під час військового стану такі жарти можуть бути сприйняті різними правоохоронними органами не у жартівливій формі, як хотілося б адміністраторам цієї групи. Тому що жартівники, які публікували «свої жарти» щодо влучання ракет, перебування військових підрозділів у тих чи інших місцях, отримали не жартівливі, а реальні строки покарання.

Щодо цієї ситуації Тернопільська міська рада подала відповідні заяви у правоохоронні органи та до суду», – повідомили у мерії.  

Водночас незрозуміло, до кого саме позивається міськрада у суді. Адже профіль Біґус Тернопільський є анонімним. Свого часу із заявою в місцеві спецслужби з проханням встановити власника профілю уже зверталася депутатка Тернопільської міськради Любов Вовк, однак жодних результатів це не дало. Тому звернення мерії до суду виглядає сміхотворним, з таким же успіхом можна було б позиватися за напис на паркані чи стіні громадського туалету.

Дії міської ради радше можуть свідчити про панічні настрої та найбільший страх очільника Тернополя Сергія Надала, за діяльністю якого НАБУ таки стежить після купівлі маєтка у Маямі.

Читайте також: У Тернополі оголосили сумнівну закупівлю на пів мільйона для ремонту волейбольного майданчика

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE