Politerno > Україна і світ > Подвійна атака “Шахедами”на Харків: загинуло 4 особи, понищено житлові будинки

Подвійна атака “Шахедами”на Харків: загинуло 4 особи, понищено житлові будинки

  • 4 Квітня, 2024
  • 258 Переглядів
  • 0

Сьогодні вночі, 4 квітня, під час російської атаки “Шахедами” було зафіксовано удари по приватним та багатоквартирним житловим будинкам Харкова.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова та міського голову Харкова Ігоря Терехова.

Про рух “Шахедів” на території Харківської області повідомили о 00:24. У Повітряних силах писали про групу “Шахедів” з північного сходу.

Близько 01:10 Синєгубов повідомив, що окупанти завдають ударів безпілотниками по Харкову та закликав перебувати в укриттях.

“Шахеди” вдарили по приватних та багатоквартирних житлових будинках Харкова, повідомив попередні дані міський голова Терехов. Інформацію про поранених та руйнування встановлюють.

За даними керівника Харківської ОВА Синєгубова, по місту зафіксували щонайменше чотири удари, в одній з багатоповерхівок внаслідок ворожих ударів пошкоджено верхні поверхи. Також зафіксовано пошкодження житлової забудови приватного сектору.

Станом на 01:51 дві жінки отримали гостру реакцію на стрес.

“На місці одного з прильотів почалася пожежа. Ще на одному – обвалилися плити житлового будинку. Наразі відомо про три “прильоти” по житлових будинках”, – написав Ігор Терехов.

Вже о 02:05 повідомлялось, що під час повторного удару окупантів по Харкову загинуло троє рятувальників. Ворог завдав ще одного удару під час ліквідації наслідків.

Станом на 03:02 було зафіксовано чотирьох загиблих на місці повторного прильоту по житлових будинках у густонаселеному районі Харкова. Там же пʼятеро поранених.

Читайте також: Після заяви Зеленського про новий наступ росіян у ГУР назвали ворожими ІПСО повідомлення щодо нападу на Харків

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE