Politerno > Україна і світ > Після заяви Зеленського про новий наступ росіян у ГУР назвали ворожими ІПСО повідомлення щодо нападу на Харків

Після заяви Зеленського про новий наступ росіян у ГУР назвали ворожими ІПСО повідомлення щодо нападу на Харків

  • 3 Квітня, 2024
  • 402 Переглядів
  • 0

Сили оборони не фіксують формування ударних груп противника для повторних нападів на Україну, у військовій розвідці кажуть, що вкидами про “наступ на Харків” ворог намагається посіяти панічні настрої всередині нашої країни.

Про це повідомив представник ГУР МОУ Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону.

Як відомо, наприкінці березня в інтерв’ю CBS News президент Володимир Зеленський заявив, що Росія може готуватися до нового наступу, який очікується десь наприкінці травня або в червні. При цьому він не уточнив, про який із напрямків йдеться.  

Своєю чергою Юсов зазначив, що крім ІПСО щодо “намірів Путіна захопити Харків”, ворог використовує й інші теми для дестабілізації внтурішньої ситуації в Україні. За його словами, військове керівництво України розробляє різні плани протидії ворогу.

“Паралельно з цим відбуваються й інші речі, ось знову активізувалася білоруська тема, наприклад. Або деякі інші, які ворог любить використовувати, щоб збурювати панічні настрої, зокрема всередині країни.

Нічого стратегічно нового і щодо формування ударних груп не відбулось.

Те, що відбувається, комунікується, пояснюється, і зрештою, незалежні військові аналітики, не лише офіційні посадові особи, можуть аналізувати й підтверджувати цю інформацію.

Стосовно того, як треба реагувати… Безумовно укріплення лінії оборони по всьому напрямку відбувається зараз надзвичайно активно.

Є різні плани, командування опрацьовує різні сценарії. Що ж стосується загрози “тут і зараз, завтра нападуть” і “треба негайно тікати і сіяти паніку”, звісно, це – російська ІПСО”, – зазначив Юсов.

Нагадаємо, детективи НАБУ за процесуального керівництва прокурорів САП повідомили про підозру учасникам організованої групи, причетної до заволодіння 94,8 млн грн коштів “Укрзалізниці” при закупівлі трансформаторів під час воєнного стану.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE