Politerno > Україна і світ > Агентство з розшуку та менеджменту активів розпочинає розпродаж майна Медведчука

Агентство з розшуку та менеджменту активів розпочинає розпродаж майна Медведчука

  • 5 Квітня, 2024
  • 202 Переглядів
  • 0

АРМА на засіданні Комісії з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів, прийняло рішення про реалізацію майна Віктора Медведчука, зокрема дороговартісного автомобіля “MAYBACH” та колекційних наручних годинників у кількості 20 одиниць.

З детальним описом та характеристиками даного майна можна ознайомитися на сайті АРМА.

Строк прийняття документів для участі у конкурсі триває до 19 квітня 2024 року. Документи подаються у відповідності до ПОРЯДКУ відбору на конкурсних засадах юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів.

25 квітня на засіданні Комісії  з питань проведення конкурсного відбору юридичних осіб, які здійснюють реалізацію арештованих активів, буде визначений переможець, який буде реалізовувати майно Медведчука на “Прозорро.Продажі”.

Нагадаємо, за ініціативи Агентства з розшуку та менеджменту активів Кабінетом Міністрів України вдосконалено процедуру реалізації арештованих активів. Відповідні зміни були внесені у Постанови Уряду № 719 та № 558 ще минулого року.

За новими правилами, всі продажі арештованого майна здійснюються виключно на  “Прозорро.Продажі” та відповідно до норм європейського законодавства.

Читайте також: Корупція на УЗ: ексрадника ОП Шила заарештували і відпустили під заставу

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE