Politerno > Тернопільщина > Піар Тернопільської облради вилився у кримінальне провадження, дружину власника сайту звинувачують у привласненні коштів

Піар Тернопільської облради вилився у кримінальне провадження, дружину власника сайту звинувачують у привласненні коштів

  • 24 Квітня, 2024
  • 3604 Переглядів
  • 0

В провадженні СУ ГУНП в Тернопільській області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури перебуває кримінальне провадження за №42023212050000016 від 10.02.2023 року по факту заволодіння бюджетними коштами ФОП Вербіцькою Ю.І. та посадовими особами ТОР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 191 КК України, санкція статті якої передбачає позбавлення волі до 8 років.

Так, 22 березня 2022 року на онлайн-площадці закупівель «ПРОЗОРО» було опубліковано Договір №32 про надання послуг Тернопільській обласній раді, зокрема згідно предмету договору ФОП Вербіцька Юлія зобов’язувалась здійснювати висвітлення інформації про діяльність Тернопільської обласної ради та депутатського корпусу в друкованих виданнях, на інтернет-ресурсах та радіостанціях.

Відповідно до Додатку №1 «Специфікація» висвітлення інформації полягало в наступному :

Висвітлення інформації на інтернет-ресурсах – на суму 489 736 грн.

Висвітлення інформації на радіостанціях – на суму 289 428 грн.

Висвітлення інформації в друкованих виданнях – на суму 468 000 грн.

Всього по договору – 1 247 164 грн.

На виконання цього договору ФОП Вербіцька Юлія Ігорівна використала кошти на висвітлення інформації про діяльність Тернопільської обласної ради, однак поряд з цим суму коштів понад 250 тис. грн. ФОП Вербіцька Юлія привласнила без реального надання послуг і внесення в Акти виконаних робіт недостовірних даних , зокрема ФОП Фартушняк Тетяна Андріївна, з якою було укладено Договір №0102-01 на інформаційно-консультаційні послуги, не підтвердила розміщення рекламних матеріалів ФОП Вербіцькою Ю.І. Також заслуговує на увагу те , що ФОП Вербіцька Юлія ніби-то висвітлювала інформацію на доволі специфічному сайті свого чоловіка «Тернополяни».

Також на підтвердження виконання робіт Вербіцька Юлія Ігорівна посилається ніби-то на те, що в наступних виданнях було висвітлено про діяльність Тернопільської обласної ради та депутатського корпусу, зокрема на сайтах :

  1. 0352
  2. Сорока
  3. За Збручем
  4. Погляд
  5. Доба
  6. Газета Місто
  7. Тернопільські новини
  8. Ровесник news
  9. Тернопільська правда
  10. Голос
  11. Газета Свобода
  12. Тернопіль наживо
  13. Терміново
  14. Реально
  15. Номер один
  16. Газета.те.юа та інші.

Однак далеко не усі інформаційні ресурси в ході слідства підтвердили співпрацю з ФОП Вербіцькою Юлією, тому зараз слово за прокуратурою Тернопільською області, котра має намір принципово відреагувати на дану ситуацію.

Читайте також: Прокуратура Тернопільщини взялася за піарника Надала

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE