Politerno > Україна і світ > “Чесна відповідь: Я не знаю. Побачимо”, – Єрмак прокоментував заяву Трампа щодо припинення війни

“Чесна відповідь: Я не знаю. Побачимо”, – Єрмак прокоментував заяву Трампа щодо припинення війни

  • 3 Липня, 2024
  • 403 Переглядів
  • Comments Off

Україна не готова йти на компроміси з Росією щодо територіальних поступок заради припинення війни, хоча й прислухається до порад, як досягти “справедливого миру”.

Про це журналістам у Вашингтоні заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак, який знаходиться у Вашингтоні напередодні саміту НАТО, повідомляє Reuters.

“Але ми (не) готові йти на компроміс заради дуже важливих речей і цінностей… незалежності, свободи, демократії, територіальної цілісності, суверенітету”, – зазначив Єрмак.

Відповідаючи на запитання, як Україна оцінює заяви кандидата у президента США Дональда Трампа щодо припинення війни, Єрмак сказав: “Чесна відповідь: Я не знаю. Побачимо”.

За його словами, Україна лобіюватиме нову адміністрацію США, щоб та продовжувала надавати їй підтримку, додавши, що Україна отримала двопартійну підтримку у Вашингтоні, а опитування показують, що більшість американців все ще підтримують Україну після двох років війни.

“Це буде… рішення американського народу. Ми будемо поважати цей вибір”, – сказав Єрмак про президентські вибори у США.

Нагадаємо, кандидат у президенти США Дональд Трамп обговорює можливість віддати частину території України російському диктатору Володимиру Путіну, щоб швидко завершити війну.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE