Politerno > Блоги > Микола Сліпченко > Етап №3. Завершення збору підписів про відкликання депутатів, оформлення та передача до ТВК – ЗРОБЛЕНО! (Фото)

Етап №3. Завершення збору підписів про відкликання депутатів, оформлення та передача до ТВК – ЗРОБЛЕНО! (Фото)

НОВИНИ від ініціативних груп по відкликанню депутатів Тернопільської міської ради АРТИМОВИЧА А.І., ПОВРОЗНИКА П.І,, ШОЛОМЕЙЧУК Н.В.

Етап №3. Завершення збору підписів про відкликання депутатів місцевих рад, оформлення та передача до відповідної територіальної виборчої комісії. Стаття 41 ЗУ “Про статус депутатів місцевих рад”. Звітуємо – ЗРОБЛЕНО! СТРОКИ – ДОТРИМАНІ (документи подані 04.08.17)!

Дякуємо усім тернополянам за допомогу, за слушні поради і сприяння, за розуміння та віддані підписи. Ми не підведемо і доведемо цю справу до кінця! Особливі слова вдячності опонентам та супротивникам. Ваша активність тримає нас в тонусі та робить нас сильнішими.

Тернопільська міська виборча комісія – повідомлена. Визначений законом перелік додаткових документів – підготовлений та доданий. Наступний етап – ПЕРЕВІРКА ОТРИМАНИХ МАТЕРІАЛІВ. Ми відповідаємо за кожен підпис та голос, відданий за відкликання. Там немає фальсифікату, адмінресурсу та примусу, тому ми абсолютно спокійні за результат. Усі підписанти попереджені про можливі перевірки.

Бажаємо плідної та ефективної роботи Тернопільській міській виборчій комісії. Ми віримо у вас і справедливість. З нами правда!

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE