Politerno > Україна і світ > Ар’єв підозрює Юлію Тимошенко в співпраці з Коломойським

Ар’єв підозрює Юлію Тимошенко в співпраці з Коломойським

  • 15 Березня, 2017
  • 1900 Переглядів
  • 0

Депутат Верховної ради від БПП Володимир Ар’єв підозрює, що депутат від “Батьківщини” Олександр Абдулін літав у Женеву для зустрічі з Ігорем Коломойським.

Про це Ар’єв написав на своїй сторінці Facebook

“Паззл склався. Олігархи, принаймні двоє, здається визначили свого майбутнього кандидата в президенти. Точніше, кандидатку. Інформація про координацію команди Тимошенко з групою Фірташа-Льовочкіна та наданням їхніх медіа-майданчиків (як вже було з Інтером) для розкрутки ЮВТ доповнилася новими даними і новим олігархом, з яким у неї раніше була війна. Власне, Фірташа-Льовочкіна вона теж декларувала ворогами”, – написав колишній соратник Юлії Тимошенко.

“13 березня о 10:15 в Женеву вилетів літак рейс номер 485 з Олександром Абдуліним на борту. Абдулін відповідає за медіа-кампанію Тимошенко. І можна було би сумніватися що там, у Женеві, він провів зустріч з Коломойським, якби він не повернувся наступного дня чартером MPRVT Женева-Рівне разом з партнером Коломойського Ігорем Палицею”, – вважає Ар’єв.

“Судячи по вельми компліментарному ефіру ТСН в неділю під назвою “Інтимні зони” з Тимошенко, то була лише проба пера і далі медіа Коломойського швидше за все стануть цілком лояльні до ЮВТ”, – додав він.

Водночас в оточенні дніпропетровського олігарха УП заявили, що “Абдулін приїжджав до Женеви у своїх справах, а ввечері він зустрівся з Ігорем Палицею, де вони обговорювали взаємодію на місцях”.

За словами співрозмовника, пізніше до Абдулліна і Палиці приєднався Коломойський.

“Вони проводили час разом, але нічого не планували. Це була зустріч старих знайомих”, – зазначив співрозмовник.

Як відомо, Юлія Тимошенко неодноразово заперечувала будь які зв’язки з Сергієм Льовочкіним, з яким у неї, як відомо, давній конфлікт.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE