Politerno > Україна і світ > Добродомов обурився закриттям Шустера

Добродомов обурився закриттям Шустера

  • 3 Березня, 2017
  • 1374 Переглядів
  • 0

“Народний контроль” закликає громадськість та свідомих політиків об’єднатися та відстояти наше право говорити правду. Канал Савіка Шустера “3s tv” має відновити мовлення.

Про це написав у своєму блозі на “Українській правді” Дмитро Добродомов.

В Україні продовжується системне знищення свободи слова: минулого року влада почала переслідування Савіка Шустера – цього тижня його телеканал “3s tv” вже остаточно припинив мовлення, зазначає політик.

“Мені може не подобатися те, що відбувається на програмі. Але я віддам життя за те, щоб вона була”, – вже легендарна фраза тоді ще кандидата в Президенти України Петра Порошенка залишилася лише гарним лозунгом.

Нардеп повідомляє, що згідно з доповіддю міжнародної правозахисної організації Freedom House статус України в розділі “Свобода слова” охарактеризований як “частково вільна”. І це після трьох років перемоги Революції Гідності. Проте тенденції не втішні, і яскравим прикладом цензури, яку накладає Банкова на вільнодумство в країні, є закриття телеканалу Савіка Шустера “3s tv”, який цього тижня остаточно припинив своє мовлення.

“Порошенко панічно боїться правди, а ще більше боїться, коли цю правду доносять до людей. Тому в квітні 2016 року почалося переслідування Савіка Шустера, а саме скандал щодо анулювання його дозволу на працю. Саме тоді разом із громадськістю та принциповими журналістами ми змогли відстояти право на свободу слова, і Савік отримав законний дозвіл на роботу. Проте минуло вже два місяці як “3s tv” не працює” – обурюється Добродомов.

“Диктатура починається зі знищення свободи слова! І наша країна знову на цьому шляху.
Хочу вас запевнити, що це лише початок, і режим лише починає набирати обертів. Так, правда в дефіциті, але ми продовжуємо стояти на своєму, ми продовжуємо боротися за неї, боротися за свободу слова, боротися за майбутнє. Ми маємо об’єднатися, і зараз наша першочергова ціль проста – нам потрібно відновити роботу телеканалу Шустера “3s tv”! Адже цей майданчик завжди був індикатором свободи слова в Україні”, – підкреслив народний депутат.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE