Politerno > Тернопільщина > Про поділ Міською радою дітей на міських та неміських

Про поділ Міською радою дітей на міських та неміських

  • 7 Березня, 2017
  • 2124 Переглядів
  • 0

Павло Іванечко, котрий проживає в с. Гаї-Шевченківські та навчає свою дитину в Тернопільській школі, звернувся з Адміністративним позовом на рішення Виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як він пояснив у своєму позові, опублікованому на сторінці у Facebook, він змушений звернутися до суду щодо рішення Виконкому ТМР № 131 про поділ дітей на міських та неміських та оплату за харчування.

“Хочу навести цитату з ст. 24 Конституції України: “Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками …. місця проживання…”. Тому вважаю дане рішення незаконним, риторика, щодо проїдання міського бюджету мешканцями навколишніх сіл є безглуздою, адже більшість з громадян діти яких відвідують міські дошкільні заклади працюють в Тернополі, а відтак і податки сплачують в Тернопільський міський бюджет, а отже на утримання їхніх дітей використовуються їхні ж податки. На підході також рішення ТМР, сьогодні із окремими депутатами розібралися у тому, що район та місцеві громади не отримують ніяких трансфертів з державного бюджету на дошкільну освіту, тому що тут передавати до міського бюджету? Зрештою освіта у нас безкоштовна не лише, вдумайтесь, для “дітей – інвалідів, дітей – сиріт та дітей (учнів), які представляють інтереси міста в конкурсах та змаганнях” (п.6 рішення ТМР №7/14/19), тобто діти-інваліди які не представляють інтереси міста не можуть отримати безкоштовну освіту?”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE