Politerno > Україна і світ > Перші подробиці арешту сина Хатіі Деканоїдзе

Перші подробиці арешту сина Хатіі Деканоїдзе

  • 14 Березня, 2017
  • 1914 Переглядів
  • 0

У Грузії за зберігання наркотиків заарештували сина колишньої глави Національної поліції України Хатіі Деканоїдзе Торніке Копалеішвілі.

Про це повідомляє Громадський мовник Грузії з посиланням на прес-службу Тбіліського міського суду, “передає ДС“.

Суд обрав Торніке Копалеішвілі попередне ув’язнення в якості запобіжного заходу.

Справа стосується придбання-носіння-зберігання наркотиків. Передсудове засідання призначене на 12 квітня. У МВС поки не коментують це затримання.

Тим часом, син Елісо Кіладзе вже пройшов наркотест, який не виявив у нього в крові вмісту наркотичних речовин. Елісо Кіладзе, з посиланням на очевидців і джерела повідомляє, що під час затримання її сина намагалися підкласти наркотики, але він втік, і тоді його збили автомашиною.

Представник апарату омбудсмена підтвердив наявність у нього тілесних ушкоджень. Експертиза вже підтвердила, що в представленій слідством упаковці була наркотична речовина “Субутекс”.

Варто відзначити, що Хатія Деканоїдзе прокоментувала затримання сина на своїй сторінці в фейсбуці. Вона зазначила, що не збирається “торгуватися” з владою з приводу свого єдиного сина.

“Ті, хто збирається торгуватися зі мною моїм єдиним сином, знайте -!Не вийде. Виключено. У мене немає нікого дорожче, але моя честь не є предметом торгу”, – написала Деканоїдзе “.

Нагадаємо, що 14 листопада 2016 року Хатія Деканоїдзе пішла з поста глави Нацполіціі, який очолювала з 4 листопада 2015 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE