Politerno > Україна і світ > Батько глави холдингу Ахметова офіційно оплатив послуги Ляшко

Батько глави холдингу Ахметова офіційно оплатив послуги Ляшко

  • 15 Березня, 2017
  • 1773 Переглядів
  • 0

Олег Ляшко вніс неоднозначну інформацію в свою е-декларацію.

Лідер “Радикальної партії”, нардеп Олег Ляшко отримав дохід в розмірі 270 тисяч гривень від надання в оренду майна Олександру Миколайовичу Риженкову. Такі дані народний депутат вніс до декларації про доходи, повідомляють “Наші Гроші”.

У документі відсутня інформація, про яке майно йдеться.

Риженков Олександр Миколайович – це батько Юрія Риженкова, генерального директора ТОВ “Метнінвест Холдинг”, котрою управляє група “Метінвест”, яка належить Рінату Ахметову і його бізнес-партнеру, народному депутату Вадиму Новинському.

За інформацією ЗМІ, з початку минулого року Ляшко почав відвідувати підприємства, що належать Ахметову і лобіювати інтереси “Метінвесту”, наприклад, в питаннях мита на вивезення металобрухту та тарифів на перевезення вантажів залізницею.

У жовтні Олег Ляшко зазначив, що володіє двома квартирами в Києві площею 367 кв. м і 95 кв. м. Також в його власності був гараж в Прилуках Чернігівської області, офіс і парковка в столиці, а також ряд земельних ділянок у Княжичах під Києвом.

У січні Ляшко додав в декларацію інформацію про покупку у Артема Савицького великого будинку в Козині площею 550 кв м. Раніше лідер “Радикальної Партії” вказував, що орендував майже половину цього будинку. Разом з двома земельними ділянками площею 0,60 га нове придбання обійшлося Ляшко в 15 млн грн.

У лідера “Радикальної Партії” також є автомобілі Toyota Land Cruiser 2004 р і Mercedes-Benz S 500L 4matik 2006 року випуску.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE