Politerno > Україна і світ > Степан Хмара: сьогодні кримінальна шпана з БПП і Народного фронту вирішила захопити ВР України

Степан Хмара: сьогодні кримінальна шпана з БПП і Народного фронту вирішила захопити ВР України

  • 15 Березня, 2017
  • 1550 Переглядів
  • 0

Український дисидент, депутат Верховної ради кількох скликань Степан Хмара, висловив гнів з приводу блокування парламентської трибуни людьми у формі, серед яких були і нардепи з провладних фракцій.

Про це громадський діяч написав в себе на сторінці у Facebook.

“Сьогодні, кримінальна шпана з БПП і Народного фронту вирішила захопити Верховну Раду України.. Ці фракції повинні бути негайно розпущені, через свою антизаконну діяльність, а організатори і співучасники злочину з так званих правоохоронних органів притягнуті до кримінальної відповідальності. Крім того, треба негайно вимагати звільнення Міністра внутрішніх справ і притягнення його до відповідальності. А також провести зміни в керівництві СБУ, яка давно вже не виконує покладених на неї обов”язків”, – написав Степан Хмара.

Як повідомлялось, сьогодні сесійний зал Верховної Ради заблокували депутати та військові. Як заявив народний депутат від Народного фронту Юрій Береза, люди в камуфляжі є представниками Національної поліції та НГУ. За словами парламентарія Володимира Ар’єва, це учасники конфлікту з нардепом Володимиром Парасюком під Слов’янськом, які просять слова.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE