Politerno > Тернопільщина > Заява Сергія Надала щодо обшуків у міськраді

Заява Сергія Надала щодо обшуків у міськраді

  • 17 Березня, 2017
  • 1713 Переглядів
  • 0

Зранку 17 березня спецпризначенці Нацполіції перед початком робочого дня увірвалися у приміщення міської ради Тернополя, деяких управлінь та комунальних підприємств міста, проводять обшук та вилучення документів.

Про це повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Дозвіл на обшук видав сумнозвісний Печерський суд Києві, а самі обшуки відбувалися без присутності керівників структурних підрозділів міської ради, що є порушенням законодавства України.

Правоохоронцям передані всі затребувані документи, оскільки всі угоди та вся документація укладені відповідно до законодавства.

“Сам факт “штурму” міської ради Тернополя не лише завдає сильного репутаційного удару по усьому місту, але й показує, що методи роботи правоохоронців, які діяли за часів Януковича, досі використовуються, – каже міський голова Сергій Надал. – Розцінюю такі дії поліції, як політичне замовлення та переслідування представників ВО “Свобода” за принципову позицію щодо окупованих територій Донбасу. Адже перед тим правоохоронці відкрили кримінальну справу на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцинківа (члена ВО “Свобода”)».

Як повідомлялось, подібні тези висловлювало, за нашою інформацією близьке до очільника міста, тернопільське видання “TeNews”, та ряд інших ЗМІ Тернополя.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE