Politerno > Україна і світ > Російська еліта інвестувала $100 млн у вежі Трампа

Російська еліта інвестувала $100 млн у вежі Трампа

  • 18 Березня, 2017
  • 1718 Переглядів
  • 0

Принаймні 63 особи з російськими паспортами купили на $ 98,4 млн майна в семи вежах Trump Tower в південній Флориді. Про це повідомляє Reuters.

Серед покупців російські політики та бізнесмени.

Верхні поверхи залишалися непроданими протягом багатьох років, але як показало дослідження, проведене агентством, покупцями третини апартаментів, проданих на 76-83 поверхах до 2004 року, були особи або товариства з обмеженою відповідальністю, пов’язані з Росією і сусідніми з нею державами.

Ці квартири були також і найдорожчими, пише агентство, не уточнюючи суми угод.

Агенство зазначає, що під час президентської кампанії 2016 року, кандидат в президенти Дональд Трамп заперечував ділові відносини з Росією. А після вступу на посаду президента, він робив це ще більш виразно.

“Я можу вам сказати, говорячи про себе, я нічим не володію в Росії. У мене немає ніяких кредитів в Росії. У мене немає будь-яких угод в Росії”, –  сказав Трамп на прес-конференції минулого місяця.

Аналіз Reuters показав, що, щонайменше, 703 – або близько однієї третини – з власників 2044 одиниць в семи вежах Trump Tower – товариства з обмеженою відповідальністю або ТОВ, які мають можливість приховати особистість справжнього власника майна. Тому росіян серед покупців може бути більше.

Нагадаємо, народний депутат 3 та 4 скликань Верховної Ради України екс-регіонал Василь Салигін володіє елітними апартаментами у Trump World Tower в Нью-Йорку на 83 поверсі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE